Testimonials

Wat onze klanten zeggen:


Ik ben blij dat we van de beleggingspolissen af zijn. Ik weet nu zeker welk deel van mijn hypotheek wordt afgelost. Enorm bedankt voor jullie hulp.
Mevrouw B. Klein


De ondersteuning die de heer Van Diepen ons heeft gegeven heeft ontzettend geholpen. We hebben nu weer inzicht en overzicht. Hartelijk dank voor de hulp en de persoonlijke aandacht.
Familie J. Borst


Financiële zaken doe je op basis van vertrouwen. Daarin ben ik behoorlijk teleurgesteld. Ik heb grote schade geleden door een te dure overlijdensverzekering. En ik heb ook wel gezien dat je voor beleggen niet bij verzekeringsmaatschappijen moet zijn.
Georgine Nicola


Fijne begeleiding met duidelijke afspraken. Jullie hebben ons laten zien waar de pijn zat en hoe belangrijk het is om zaken op orde te hebben. Jullie zijn daarbij een uitstekende hulp geweest.
Jos Bruggeling en Marijke van Robbenveen.


Wat voor polis ik had, dat wist ik niet en werd mij haarfijn uitgelegd. Nu ik het weet wil ik er ook zo snel als mogelijk van af. Want wie er aan verdient weet ik niet, maar niet door mij!
Mevrouw R. Koelewijn


Ik dacht dat wij nog een leuke cent over hadden als wij 65 jaar zouden zijn. Maar dat viel tegen. Goed dat het samen met jullie duidelijk is geworden hoe die woekerpolis in elkaar zat en wat we er aan konden doen. Tot zover bedankt.
J.M. van Vliet


Ik ging er van uit dat een adviseur net als ik (tuinarchitect) adviseer vanuit het hart. Maar wat wij nu voor polis hebben, na analyse en bespreking er van met de heer Bolle, is ons een groot raadsel. En van berekende kosten vielen wij van onze stoel. De heer Bolle heeft ons vertrouwen en ons deskundig begeleid naar een alternatief met aanzienlijk lagere kosten. Dat voelt goed!
De heer en mevrouw van der Beek


Ik heb best geaarzeld of ik opnieuw een beroep zou doen op een adviseur. ik ben al vaker teleurgesteld. Achteraf ben ik blij met de mensen van www.woekerpolis-check.com. Het is nu duidelijk en ik heb er een goed gevoel bij.
Hans van Z.


Top gedaan hoor! Bedankt! Zeer tevreden.
P. Sentveldt


Van de beleggingen wilde ik absoluut af. Nu heb ik zekerheid en een basis garantie. Dat geeft mij veel rust.
W. Heierman


Die beleggingsverzekering zat ons al een tijdje niet lekker. Dank jullie wel dat we nu zekerheid hebben en met zekerheid een stuk van de hypotheek kunnen aflossen.
Familie N. Post


Het gesprek met een professional alleen al geeft rust en inzicht in onze financiën. Daarvoor is www.woekerpolis-check.com een goed adres gebleken Over twee jaar spreken wij elkaar weer!.
Eelco en chelly