Onze kernwaarden

Integriteit

Woekerpolis-check.com wilt u eerlijk adviseren. Geen verborgen kosten of provisies, maar een eerlijk en helder kostenoverzicht. Woekerpolis-check.com geeft u advies. Geen verkoop van producten die u niet nodig heeft, of niet in uw belang zijn. Om u onafhankelijk te kunnen adviseren en uw belang voorop te zetten, werken wij al vanaf onze start in 2004 op basis van vaste kosten.

Klantgerichtheid

Woekerpolis-check.com is op geen enkele manier gebonden aan verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u een financieel product nodig hebt, dan krijgt u waar u recht op hebt; de best verkrijgbare combinatie van voorwaarden en kosten. Uw belang staat centraal in onze advisering. Ons streven is u een advies voor te leggen in begrijpelijke taal, zodat u weet waarover u een beslissing neemt. Ons belang is een tevreden klant.

Kwaliteit

Woekerpolis-check.com streeft naar een excellent advies. Na advisering houdt onze dienstverlening niet op. Door middel van een abonnement blijven wij u adviseren en proactief inspelen op wetswijzigingen en uw veranderende situatie. Periodiek plannen wij daarom een onderhoudsgesprek met u in, zodat het advies van excellent niveau blijft. Tenzij u daar bewust niet voor kiest. U mist dan de permanente match tussen wensen en doelen.

Deskundigheid

Om de kwaliteit van het advies te waarborgen zijn onze adviseurs hoog opgeleid. Wij zijn aangesloten bij de Federatie Financiële Planners (FFP), Dutch Security Institute (DSI) en Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Dit geeft u de garantie dat uw adviseur deskundig is en conform de Wft verplicht is deze deskundigheid op peil te houden. Bovendien is een Financieel Planner in staat u een integraal advies te geven, waarbij alle financiële aspecten aan bod komen.

<< Terug