Onze beloften

Wij van Woekerpolis-check.com, beloven u een aantal zaken. Uw tevredenheid en verwachtingen zijn voor ons belangrijk. U kunt ons aan onze beloftes houden.

Eerlijke prijs

U wilt een oplossing met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Een bij uw situatie passende oplossing. Wij zoeken die voor u op basis van onze kennis en ervaring. Wij onderscheiden nadrukkelijk advies en bemiddeling.

Eerlijk advies en een eerlijk product

Wij adviseren alleen kwaliteitsproducten, optimaal bij uw situatie aansluitend. Mocht u geen (product)oplossingen nodig hebben dan zeggen wij u dat. Wij verkopen niet.

Relatie voor lange termijn

Wij adviseren en bemiddelen op basis van vertrouwen. Bij alles wat wij ondernemen staat uw tevredenheid centraal. Uw oplossing is nu optimaal. Dat moet zo blijven. Onderhoud en contact maken het verschil en zorgen dat dit zo blijft.
Uit ervaring weten wij dat onderhoud het verschil maakt. Dat doen wij met een serviceabonnement. Zo blijven oplossingen aansluiten bij uw wensen en doelen. Wij informeren u daarover later.

Kwaliteit en service

Woekerpolis-check.com kent een prima service. Door ervaren adviseurs beloofd. Wij leggen afspraken altijd vast en vinden het vanzelfsprekend ons er aan te houden. Wij werken conform vastgelegde procedures en tijdlijnen. Of, gewoon snel en netjes, zoals u van ons verwacht.

<< Terug