Onafhankelijk team

Woekerpolis-check.com is in 2010 opgericht door Leo Bolle en Dick van Diepen. Elk hebben zij hun eigen kantoor. Respectievelijk Solide Strategie en Financieel Adviesbureau Kennemerland. Dick wordt ondersteund door assistent Financieel Planner Anita Zonneveld en administratief medewerker José Schoorl.

Wij overzien gevolgen van te nemen financiële beslissingen. Onze missie is onze klanten te begeleiden en te adviseren tijdens en na het nemen van deze belangrijke financiële beslissingen. En wel gedurende hun leven door het geven van kwalitatief en onafhankelijk financieel advies. Hierbij staan vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop.

Maak kennis met ons team:

Leo Bolle Dick van Diepen

Leo Bolle

Dick van Diepen

linkedin linkedin

Onafhankelijk advies

Bij onze adviezen betrekken wij producten van een groot aantal verzekeraars en banken. Wij maken uitsluitend objectieve vergelijkingen tussen aanbieders van financiële producten. En dat doen wij volstrekt onafhankelijk, ondersteund door state-of-the-art analysesoftware. Bij veel collega’s heeft een bank of verzekeraar een eigendomsbelang. Onafhankelijkheid is daarbij uitgesloten.

Controleer woekerpolis

<< Terug